Home > Contact

Contact

De AB organisatie in de Benelux beschikt over een gekwalificeerd team dat u kan ondersteunen. Onze goed opgeleide teamleden zijn experts op het gebied van cochleaire implantaatsystemen en getraind om u te ondersteunen en problemen op te lossen.


Voor vragen, neem contact op met ons kantoor in Vianen of vul onderstaand formulier in.

Contactformulier

Contact

De HearingJourney is dé plaats om te chatten, vragen te stellen en verhalen te delen over cochleaire implantaten en gehoorverlies. Meld je vandaag nog aan, en je kunt je vraag stellen of verhalen van anderen lezen.

Zoek je informatie, wil je je ervaringen delen of ben je benieuwd naar ervaringen van anderen? Je bent van harte welkom!
https://hoorreis.nl/
https://hoorreis.nl/mentors

De ontwikkelingen in hoortoesteltechnologie gaan bijzonder snel. Hoortoestellen worden steeds beter, maar ook nieuwe accessoires maken mogelijk wat voorheen ondenkbaar was. De Phonak Club is een gratis en vrijblijvend lidmaatschap waarbij je via een digitale nieuwsbrief geïnformeerd wordt over de nieuwste technieken en producten. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!
https://www.phonakclub.nl/

Echte mensen. Echte verhalen. HearingLikeMe.com is een online community for mensen die op één of andere manier met gehoorverlies te maken hebben. https://www.hearinglikeme.com/